Nieuw bestuur

Het nieuw seizoen is afgelopen donderdag zoals altijd geopend met een algemene ledenvergadering. Op de vergadering werd afscheid genomen van Rob  als voorzitter. Deze taak heeft hij jarenlang met verve vervuld. Daarvoor, en voor zijn andere verdiensten voor de club (onder andere de organisatie van het NK Jeugd) heeft hij het erelidmaatschap van Magnus gekregen. Gelukkig stond er een andere topper klaar om Rob op te volgen. In de persoon van Jos  hebben we een voorzitter gevonden die de komende jaren de club bestuurlijk zal gaan leiden. Naast de voorzitterswissel is de functie van secretaris overgenomen door Enrico, omdat Bert naar Den Haag is verhuisd. Als laatste hebben we ook Warner toegevoegd aan het bestuur en hij zal zich gaan bezig houden met de PR van de vereniging.

Naast de bestuurswisseling werd er op de ALV besloten om het competitiereglement aan te passen en iedereen gelijke scores te geven voor afwezigheid, en is het bekerreglement aangepast. Uiteraard werden ook alle prijswinnaars van afgelopen seizoen weer beloond voor hun geleverde prestaties.[Best_Wordpress_Gallery id=”5″ gal_title=”ALV”]

Een gedachte aan “Nieuw bestuur

  1. Bert Goedegebuure

    Blij verrast ben ik met de laatste ontwikkelingen van MACH. Dit moet jullie allemaal een enorme motivatie geven. Graag wil ik Rob feliciteren met zijn erelidmaatschap en Jos met zijn benoeming als voorzitter. Ik wens jullie allemaal erg veel succes en zal de nationale schaakpers goed in de gaten houden.

    Doe iedereen de hartelijke groeten
    Bert Goedegebuure
    PS We zitten nu nog in Wassenaar maar verhuizen per 7 oktober eindelijk naar onze permanente bewoning Thorbeckelaan 586 in Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.