Simultaan Loek van Wely in kroegen op Markt op 16 juni dankzij Mulder Optiek

De bekende grootmeester Loek van Wely geeft zondag 16 juni een simultaan in vijf horecagelegenheden op de Markt in Schagen. Dat wil zeggen dat de deelnemers aan de simultaan verdeeld worden over de etablissementen. Aangezien er ruimte is voor 40 deelnemers zal Loek tussen de kroegen bewegen. Hij is sportief aangelegd en zegt dat aan te kunnen binnen de afgesproken tijd: start om 11.00 uur, einde 15.00/16.00 uur. Gaarne om 10.30 uur aanwezig zijn in De Koeienhemel op De Markt dat als zenuwcentrum voor de organisatie zal dienen.

Deelname is gratis, waarbij nadrukkelijk ook leden van omliggende clubs welkom zijn alsmede huisschakers uit Schagen en omgeving. Aanmelding is mogelijk via warnerdeweerd@rodi.nl. De komst Loek is mogelijk dankzij de steun van onze zeer gewaardeerde sponsor Mulder Optiek, waarvoor dank.

Eigenaar Jan Lont van de opticien geeft aan degene die volgens Loek de beste partij speelt een Ray-Ban zonnebril cadeau! Let op, dit kan dus ook een verliespartij zijn, bijvoorbeeld een pot waarin je fantastisch schaakte, gewonnen kwam te staan maar door een blunder alsnog verloor. Los hiervan geven we als organisatie taartbonnen cadeau aan de spelers die winnen of een remise behalen. Deze kun je verzilveren bij de plaatselijke banketbakker.

Een gedachte aan “Simultaan Loek van Wely in kroegen op Markt op 16 juni dankzij Mulder Optiek

  1. Kees Vlaar

    ’n kleinzoon van tien jaar , Arco Vlaar uit Warmenhuizen heeft mee gedaan en ge eindigt bij de eerste tien , geweldig is deze prestatie . Het is ’n hele eer om tegen zo’n persoon te spelen , super . Opa en Oma Vlaar .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.