Uitnodiging 10 maart – Alternatieve opties op de avond voor de KNSB ronde

Beste leden,

Al enige tijd blijkt uit ervaring dat de club-avonden vooraf aan KNSB rondes erg rustig zijn. Als bestuur begrijpen we dat men het vaak niet te laat wil maken, rustig aan wil doen voor een hele schaakzaterdag, wil voorbereiden of een van de vele andere redenen.

Toch zouden wij het leuk vinden om ook op deze avonden voor de KNSB onze leden bij elkaar te krijgen voor gezelligheid, gezamenlijk voorbereiding, gewoon schaken etc.
Daarom gaan we a.s. vrijdag eens kijken wat er gebeurd als we een alternatief programma presenteren:

Voor a.s. vrijdag hebben wij Kevin Tan, die ook onze jeugd lesgeeft en als FIDE Meester toch wel wat van dit spelletje snapt, gevraagd om een leuke training te verzorgen.

Wij zijn er blij dat hij voor jullie een vervolg gaat verzorgen op de populaire netflix serie: The Queen’s Gambit. Alleen dan zonder Beth Harmon, zonder overdadige drank en vooral geen drugs… Maar met veel schaken, heel veel d4, en allerlei leuke tips en trucs over deze opening.

Uiteraard is er ook gewoon de mogelijkheid om voor de interne competitie een gewone partij te spelen of gezellig voor de koffie langs te komen en wat te snelschaken met andere leden!

Kom jij ook? Laat even weten via Aanmelding 10 maart of je erbij bent!

Wij hopen op net zo veel enthousiasme hierover bij jullie als dat wij en Kevin nu al zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.