Mulder Optiek Schager schaakkampioenschap op komst

Dierenkliniek Zuiderkaag Magnus Anna Paulowna Chess (Mach) houdt op zaterdag 16 februari voor de derde keer het Mulder Optiek open Schager rapidkampioenschap. Plaats van handeling is de atoombunker bij Dierenkliniek Zuiderkaag (ingang aan achterkant van het gebouw).

De eerste editie van het Schager schaakkampioenschap werd gewonnen door de Leidse grootmeester Erik van den Doel, de Zaanse internationaal meester Manuel Bosboom en de Amsterdamse internationaal meester Hing Ting Lai. Vorig jaar won Lai, die inmiddels ook in bezit is van de Noord-Hollandse kampioenstitel, de titelstrijd ongedeeld voor de Amsterdamse internationaal meester Yong Hoon de Rover en de Alkmaarse nationaal meester Danny de Ruiter.

Net als in andere jaren gaat het toernooi over zeven ronden met een bedenktijd van vijftien minuten per persoon per partij plus een bonus van vijf seconden per zet (rapidtempo).  Het toernooi begint om 10.00 uur en eindigt rond 17.30 uur. Belangstellenden dienen tussen 9.30 en 10.00 uur zich aan te melden. Het inschrijfgeld bedraagt tien euro per persoon waarbij geldt: alles wat bij de organisatie aan entreegelden binnenkomt wordt uitgekeerd in de vorm van prijzengeld! Voor wie interesse heeft: wees er snel bij, want er is maximaal ruimte voor veertig man.

Voor meer informatie en/of aanmelding: Enrico van Egmond (06-43451970 of secretaris@magnusschaak.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.